Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Witam Przydał by się oddział Banku ING w Koronowie Kujawsko Pomorskie powiat Bydgoski kto jest za takim rozwiązaniem ? :-) Proszony jest o wysłanie sugestii tu na forum lub bezpośrednio do Banku ING 

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 1 z 4 (8 106 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Sugestia ciekawa. Przekazałem ją osobom, które tym tematem się zajmują. Osoby zainteresowane zachęcam do kontakt z nami tutaj lub przez swoją bankowość elektroniczną Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 049 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Dodam że oprócz w Koronowie oddziały ING by się przydały w Tuchola,Sępólno Kraj.,Świecie,Nakło To są duże miejscowości gdzie na pewno  warto by było tam właśnie otwierać oddziały.

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 3 z 4 (7 963 wyświetleń)

Dziękujemy za Twoją sugestię Emotikon: Szczęśliwy Przekazałam ją do odpowiednich osób. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (7 883 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Awaria wpłatomatu - brak pieniędzy na koncie

Zapisałam Twoje uwagi z prośbą o sprawdzenie. Przekazałam też prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniego działu.

07-02-2026
Awaria wpłatomatu - brak pieniędzy na koncie

Dzień dobry,

30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia

...

07-02-2026
Re: Dodawanie konta z innego banku

Aktualizacja jest taka, że moje zgłoszenie zostało zamknięte i nie ma go nawet w systemie, problem nadal występuje, mamy 5 lutego, do usłyszenia w czerwcu!

05-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy