Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Witam Przydał by się oddział Banku ING w Koronowie Kujawsko Pomorskie powiat Bydgoski kto jest za takim rozwiązaniem ? :-) Proszony jest o wysłanie sugestii tu na forum lub bezpośrednio do Banku ING 

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 1 z 4 (8 239 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Sugestia ciekawa. Przekazałem ją osobom, które tym tematem się zajmują. Osoby zainteresowane zachęcam do kontakt z nami tutaj lub przez swoją bankowość elektroniczną Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 4 (8 182 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Dodam że oprócz w Koronowie oddziały ING by się przydały w Tuchola,Sępólno Kraj.,Świecie,Nakło To są duże miejscowości gdzie na pewno  warto by było tam właśnie otwierać oddziały.

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 3 z 4 (8 096 wyświetleń)

Dziękujemy za Twoją sugestię Emotikon: Szczęśliwy Przekazałam ją do odpowiednich osób. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (8 016 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

03-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

03-04-2026
Re.: Wprowadzenie Samsung Pay

Minęło prawie pół roku i cisza w kwestii wprowadzenia Samsung Pay ( Samsung Wallet). Samsung wprowadził promocje na swoje produkty i oferuje gratisy po wykonaniu kilku płatności samsung Wallet ale cóż...

02-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy