16-10-2020 14:17
Dzień dobry.
W pełni jest dla mnie zrozumiałe zamykanie oddziałów banku, gdyż sam na przestrzeni 20 lat korzystałem z nich nie więcej niż mam palców u jednej dłoni, ale równoczesne ograniczanie bankomatów a szczególnie wpłatomatów bardzo mnie irytuje. Często za swoje usługi otrzymuję pieniądze od klientów w postaci pliku banknotów i wpłatomat jest dla mnie niezbędnym urządzeniem. Jestem bardzo niezadowolony z likwidacji wpłatomatu w Sosnowcu na ulicy Wojska Polskiego przy byłym oddziale banku, przez co dzielnice Sosnowca takie jak Dańdówka, Niwka, Bór zostały zmuszone do korzystania z wpłatomatu w sąsiednim mieście Mysłowice lub w znacznej odległości od tych dzielnic innej części Sosnowca. Mam nadzieje że będziecie mieli więcej niezadowolonych klientów z tego obszaru mojego miasta co spowoduje możliwość wpłat na przykład w jednym z bankomatów Planeta Cash tj. (Wojska Polskiego 17 lub Konstytucji 3-go Maja 3)
Pozdrawiam!
17-10-2020 14:30
Rozumiem, że brak wpłatomatów w Twojej okolicy może być dla Ciebie niekomfortową sytuacją
Dziękuję za Twoją sugestię - przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. W Sosnowcu możesz korzystać z wpłatomatów przy:
- ul. Gospodarczej 32
- ul. Grota Roweckiego 20
- ul. Henryka Sienkiewicza 3
- ul. Małachowskiego 7
- ul. Lenartowicza 104
- ul. Braci Mieroszewskich 2.
26-03-2021 23:46
27-03-2021 19:48
Zależy nam na tym, żeby nasi klienci byli zadowoleni Zachęcamy do dzielenia się swoimi uwagami.
mogli w jakiś sposób poinformować, niekiedy są komunikaty o ew. przerwach lub awariach
07-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |