16-10-2020 14:17
Dzień dobry.
W pełni jest dla mnie zrozumiałe zamykanie oddziałów banku, gdyż sam na przestrzeni 20 lat korzystałem z nich nie więcej niż mam palców u jednej dłoni, ale równoczesne ograniczanie bankomatów a szczególnie wpłatomatów bardzo mnie irytuje. Często za swoje usługi otrzymuję pieniądze od klientów w postaci pliku banknotów i wpłatomat jest dla mnie niezbędnym urządzeniem. Jestem bardzo niezadowolony z likwidacji wpłatomatu w Sosnowcu na ulicy Wojska Polskiego przy byłym oddziale banku, przez co dzielnice Sosnowca takie jak Dańdówka, Niwka, Bór zostały zmuszone do korzystania z wpłatomatu w sąsiednim mieście Mysłowice lub w znacznej odległości od tych dzielnic innej części Sosnowca. Mam nadzieje że będziecie mieli więcej niezadowolonych klientów z tego obszaru mojego miasta co spowoduje możliwość wpłat na przykład w jednym z bankomatów Planeta Cash tj. (Wojska Polskiego 17 lub Konstytucji 3-go Maja 3)
Pozdrawiam!
17-10-2020 14:30
Rozumiem, że brak wpłatomatów w Twojej okolicy może być dla Ciebie niekomfortową sytuacją
Dziękuję za Twoją sugestię - przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. W Sosnowcu możesz korzystać z wpłatomatów przy:
- ul. Gospodarczej 32
- ul. Grota Roweckiego 20
- ul. Henryka Sienkiewicza 3
- ul. Małachowskiego 7
- ul. Lenartowicza 104
- ul. Braci Mieroszewskich 2.
26-03-2021 23:46
27-03-2021 19:48
Zależy nam na tym, żeby nasi klienci byli zadowoleni
Zachęcamy do dzielenia się swoimi uwagami.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |