Kwestie dotyczące forum

Odpowiedz

Zablokowane konto przez dział bezpieczenstwa

Minęło 24 h od kad nie mogę wypłacić środków ani płacić kartą w sklepie jestem ciekawa jakby tak któremuś Panu z działu bezpieczeństwa zablokowano konto i zostawiono bez środków czy byli by zadowoleni
Odpowiedz
0 Lajków
Basia12
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
18-07-2024
Wiadomość 1 z 5 (1 944 wyświetleń)

Re.: Zablokowane konto przez dział bezpieczenstwa

Aby to wyjaśnić, napisz proszę do specjalisty na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING. Czatujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 do 22:00 i w soboty od 8:00 do 16:00.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
795
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (1 858 wyświetleń)

22 wysłałam oświadczenie do dnia dzisiejszego mam dalej zablokowane konto jakaś kpina nawet nie wiem na jakim etapie to jest bo tylko pisze w trakcie analizy śmieszne to jest jako klient banku chyba mam prawo wiedzieć co zostało ustalone do teraz nic tylko napisać artykuł o tym
Odpowiedz
0 Lajków
Basia12
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
18-07-2024
Wiadomość 3 z 5 (1 696 wyświetleń)

Myślałam że jesteście fajnym bankiem zmieniam zdanie o was serio sumienia nie macie tylko opłaty brać za konto potraficie a jak klient chce coś by szybko było to robicie co chcecie ciekawe jak by wam tak ktoś zrobił do działu bezpieczeństwa odblokujcie mi to konto
Odpowiedz
0 Lajków
Basia12
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
18-07-2024
Wiadomość 4 z 5 (1 635 wyświetleń)

Napisz proszę do nas ponownie na czacie. Sprawdzimy wówczas dla Ciebie informacje. Tu nie jesteśmy w stanie pomóc.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
340
65
04-09-2015
Wiadomość 5 z 5 (1 532 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025