07-05-2026 12:22
Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam problemy techniczne. Najpierw bardzo powoli przechodził do kolejnych kroków i zawsze między 2 i 3 wyskakiwał błąd techniczny. Od kilku dni w ogóle nie mogę otworzyć wniosku.
Zgłaszałem problem na infolinię, czat, do specjalisty od kredytów, chciałem aby usunęli mi otwarty wniosek, abym mógł rozpocząć proces od nowa. Nic się nie dzieje z tym tematem. Czy ktoś to w ogóle zgłosił do działu technicznego? Czy jest jakiś status tego zgłoszenia? Po prostu cyrk.
Miał ktoś kiedyś taki problem i znalazł rozwiązanie?
Od razu uprzedzę, że oprócz aplikacji korzystałem też z logowania na komputerze, na różnych przeglądarkach i po wyczyszczeniu przeglądarki. Ewidentnie jest to problem techniczny po stronie banku, co zresztą pojawia się w komunikacie.
08-05-2026 12:32
Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie.
25-05-2026 11:30
Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu. W odpowiedzi od konsultantki dostałam prośbę o wskazanie ścieżki jaką przechodzę, bo oni nie widzą problemu. Wysłałam screeny, wysłałam ścieżkę, odinstalowałam aplikacje, wyczyściłam ciasteczka i zainstalowałam dwie dodatkowe przeglądarki. Brak pomocy od banku spowodował, że dziś po 14 latach założyłam konto w innym.
Witam.
Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.
Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie
... 25-05-2026Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.
... 25-05-2026