Odpowiedz

Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam problemy techniczne. Najpierw bardzo powoli przechodził do kolejnych kroków i zawsze między 2 i 3 wyskakiwał błąd techniczny. Od kilku dni w ogóle nie mogę otworzyć wniosku.
Zgłaszałem problem na infolinię, czat, do specjalisty od kredytów, chciałem aby usunęli mi otwarty wniosek, abym mógł rozpocząć proces od nowa. Nic się nie dzieje z tym tematem. Czy ktoś to w ogóle zgłosił do działu technicznego? Czy jest jakiś status tego zgłoszenia? Po prostu cyrk.
Miał ktoś kiedyś taki problem i znalazł rozwiązanie?
Od razu uprzedzę, że oprócz aplikacji korzystałem też z logowania na komputerze, na różnych przeglądarkach i po wyczyszczeniu przeglądarki. Ewidentnie jest to problem techniczny po stronie banku, co zresztą pojawia się w komunikacie.

Odpowiedz
0 Lajków
stefan2
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
07-05-2026
Wiadomość 1 z 1 (14 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

To, co opisałeś, nie oznacza, że aplikacja jest złośliwa ani faktycznie zagrożona. To jest funkcja Androida / Google Play Protect / Safe Browsing, która monitoruje aplikacje, które mogą otwierać linki

...

06-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy