Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Witam wszystkich, piszę w sprawie kredytu hipotecznego a właściwie problemu długiego oczekiwania na jego uzyskanie. Kredyt złożony przez doradcę, zweryfikowany, niczego nie brakuje, jest zdolność aż nadto ponieważ kredyt nie jest wysoki (refinansowanie ok 80tyś zł kredytu hip aktualnego w innym banku + dobranie 155 tyś zł na remont). Oczywiście scoring na ponad 80% w bik.
Wnioski złożone 1 kwietnia tego roku. Od tego czasu cały czas wisi w analizowaniu. Doradca rozkłada ręce, ponoć w ing jest jakiś problem i ludzie czekają po 1,5 - 3 miesiące na kredyt, to jakaś paranoja...Czy ktoś z Państwa ma informacje co sie dzieje? ponoć ing tak sobie zmienił czas oczekiwania na wynik analizy z 21 na 31 dni, gdzie u mnie już to jest praktycznie przekroczone. Wiele lat korzystam z ing ale widząc taką sytuacje jestem skłonny w ogóle zamknąć swoje konta w tym banku.
Odpowiedz
0 Lajków
Luke899
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-05-2026
Wiadomość 1 z 2 (547 wyświetleń)

Re: Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Każdy wniosek kredytowy rozpatrujemy indywidualnie, trudno jest nam się odnieść do konkretnego wniosku tutaj. Zachęcamy do kontaktu z doradcą, który taki wniosek przyjmował. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
99
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (454 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

Widać uwagi trafiły do kosza skoro 2 lata i nadal macie ten syf w panelu logowania Emotikon: Smutny(((

19-06-2026
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Nie mieliśmy wcześniej zgłoszeń w tym temacie. Przekazaliśmy informację do działu technicznego z prośbą o sprawdzenie. 

16-06-2026
Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Witajcie.
Mam od jakiegoś czasu problem przy każdej próbie płatności zbliżeniowo blikiem. Mianowicie, przy próbie zapłacenia smartfonem zawsze najpierw odblokowuję ekran odciskiem palca (taki jest wymó...

16-06-2026