Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Witam wszystkich, piszę w sprawie kredytu hipotecznego a właściwie problemu długiego oczekiwania na jego uzyskanie. Kredyt złożony przez doradcę, zweryfikowany, niczego nie brakuje, jest zdolność aż nadto ponieważ kredyt nie jest wysoki (refinansowanie ok 80tyś zł kredytu hip aktualnego w innym banku + dobranie 155 tyś zł na remont). Oczywiście scoring na ponad 80% w bik.
Wnioski złożone 1 kwietnia tego roku. Od tego czasu cały czas wisi w analizowaniu. Doradca rozkłada ręce, ponoć w ing jest jakiś problem i ludzie czekają po 1,5 - 3 miesiące na kredyt, to jakaś paranoja...Czy ktoś z Państwa ma informacje co sie dzieje? ponoć ing tak sobie zmienił czas oczekiwania na wynik analizy z 21 na 31 dni, gdzie u mnie już to jest praktycznie przekroczone. Wiele lat korzystam z ing ale widząc taką sytuacje jestem skłonny w ogóle zamknąć swoje konta w tym banku.
Odpowiedz
0 Lajków
Luke899
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-05-2026
Wiadomość 1 z 2 (107 wyświetleń)

Re: Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Każdy wniosek kredytowy rozpatrujemy indywidualnie, trudno jest nam się odnieść do konkretnego wniosku tutaj. Zachęcamy do kontaktu z doradcą, który taki wniosek przyjmował. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
97
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (14 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Limit darmowych wejść Priority Pass

Zgadza się, obecnie za każde wejście pobierana jest opłata w wysokości 32 USD.

16-05-2026
Re: Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Każdy wniosek kredytowy rozpatrujemy indywidualnie, trudno jest nam się odnieść do konkretnego wniosku tutaj. Zachęcamy do kontaktu z doradcą, który taki wniosek przyjmował. 

16-05-2026
Limit darmowych wejść Priority Pass

Dzień dobry,
założyłem w maju Platynową Kartę Kredytową Mastercard, głównie zachęcony darmowymi wejściami do saloników lotniskowych (czytałem o 4 wejściach + 2 dla osoby towarzyszącej). Teraz jednak wi

...

16-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy