07-05-2026 12:22
Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam problemy techniczne. Najpierw bardzo powoli przechodził do kolejnych kroków i zawsze między 2 i 3 wyskakiwał błąd techniczny. Od kilku dni w ogóle nie mogę otworzyć wniosku.
Zgłaszałem problem na infolinię, czat, do specjalisty od kredytów, chciałem aby usunęli mi otwarty wniosek, abym mógł rozpocząć proces od nowa. Nic się nie dzieje z tym tematem. Czy ktoś to w ogóle zgłosił do działu technicznego? Czy jest jakiś status tego zgłoszenia? Po prostu cyrk.
Miał ktoś kiedyś taki problem i znalazł rozwiązanie?
Od razu uprzedzę, że oprócz aplikacji korzystałem też z logowania na komputerze, na różnych przeglądarkach i po wyczyszczeniu przeglądarki. Ewidentnie jest to problem techniczny po stronie banku, co zresztą pojawia się w komunikacie.
08-05-2026 12:32
Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie.
Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a
... 08-05-2026Ok, dziękuję. Dziś muszę dokonać płatności. Dwa dni temu wpłacałem 1500 i 500, w tym samym terminalu a środki były dostępne po kilku sekundach. Dziś wpłaciłem 800 pln blikiem a nic nie wpłynęło, a pi
... 08-05-2026Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie.
08-05-2026