Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam problemy techniczne. Najpierw bardzo powoli przechodził do kolejnych kroków i zawsze między 2 i 3 wyskakiwał błąd techniczny. Od kilku dni w ogóle nie mogę otworzyć wniosku.
Zgłaszałem problem na infolinię, czat, do specjalisty od kredytów, chciałem aby usunęli mi otwarty wniosek, abym mógł rozpocząć proces od nowa. Nic się nie dzieje z tym tematem. Czy ktoś to w ogóle zgłosił do działu technicznego? Czy jest jakiś status tego zgłoszenia? Po prostu cyrk.
Miał ktoś kiedyś taki problem i znalazł rozwiązanie?
Od razu uprzedzę, że oprócz aplikacji korzystałem też z logowania na komputerze, na różnych przeglądarkach i po wyczyszczeniu przeglądarki. Ewidentnie jest to problem techniczny po stronie banku, co zresztą pojawia się w komunikacie.

Odpowiedz
0 Lajków
stefan2
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
07-05-2026
Wiadomość 1 z 2 (150 wyświetleń)

Re: Pożyczka online - problem techniczny

Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
244
49
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (13 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a

...

08-05-2026
Re: Re.: Brak wpłaty poprzez wpłatomat

Ok, dziękuję. Dziś muszę dokonać płatności. Dwa dni temu wpłacałem 1500 i 500, w tym samym terminalu a  środki były dostępne po kilku sekundach. Dziś wpłaciłem 800 pln blikiem a nic nie wpłynęło, a pi

...

08-05-2026
Re: Pożyczka online - problem techniczny

Jeśli zgłosiłeś kłopot na czacie lub infolinii, to poczekaj na wiadomość zwrotną, gdy nasi specjaliści otrzymają rozwiązanie. 

08-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy