20-05-2021 19:44
witam,
niestety nie udało mi się znlaleźć podobnego wątku na forum dlatego tez pozwolilem sobie rozpocząć temat.
mianowicie czy po uruchomieniu pierwszej transzy, a przed uruchomieniem kolejnych transz bank może poprosić o zaswiadczenie o zarobkach?
pytam, ponieważ czekam teraz na uruchomienie transzy nr 2 a dostałem lepiej płatną ofertę pracy.
Czy w takim momencie zmiana pracy nie będzie przeszkodą? Dodam, że w załączniku nr 3 nie ma nic na temat tego ze takie zaświadczenie bedzie potrzebne przed uruchomieniem ktorejkolwiek z transz.
pozdrawiam serdecznie
21-05-2021 19:49
@leos Decyzję o przyznaniu kredytu podejmujemy na podstawie informacji zawartych we wniosku. Jeśli po otrzymaniu decyzji kredytowej zmieniasz pracę, nie musisz nas o tym informować.
01-06-2021 09:48
Doprecyzuję poprzednią wiadomość - o zaświadczenie o Twoich dochodach możemy poprosić Cię na każdym etapie trwania kredytu. Jednak nie jest to warunek do uruchomienia kolejnej transzy.
Zgodnie z umową kredytową, powinieneś nas też poinformować o tym, że zmieniłeś pracodawcę. Przepraszam za wcześniejsze, ogólne informacje.
12-09-2021 23:36
13-09-2021 22:34
Dostarczenie nam zaświadczenia o dochodach nie może być warunkiem uruchomienia kolejnej transzy. Jednak o sam dokument możemy poprosić Cię w każdej chwili.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024