17-11-2020 15:56
Witam, gdzie znajdę taką rubrykę? --> "analiza ostateczna"
17-11-2020 22:29 | Edytowano: 17-11-2020 22:30
@ciekawastotys, analiza ostateczna to etap wniosku kredytowego, o którym poczytasz klikając link poniżej (rozklikaj sobie szczegóły dla każdego etapu, żeby zobaczyć więcej informacji):
https://www.ing.pl/partner/hipoteka/proces-kredytowy
albo znajdziesz ten etap sprawdzając status swojego wniosku kredytowego (numer wniosku uzyskasz u osoby u której składałeś wniosek lub na infolini
18-11-2020 11:59
Dziękuję za odpowiedź. Przyznam jednak, że nie do końca jasne są procedury banku. A na informacje czeka się bardzo długo - mam porównanie.
Mam z kolei jeszcze jedno pytanie.
Dlaczego bank nie informuje klienta o tym, że operat został odrzucony? Według statusu naszego wniosku, na dzień dzisiejszy tj 18.11., jesteśmy wciąż na etapie "5. Podejmujemy decyzje". Skotaktowaliśmy się jednak z Doradcą Kredytowym, ponieważ niepokoił nas fakt, że obecnie według informacji dotyczących procesu kredytowego, ostateczne decyzje podejmowane są dla wniosków 12/13.
Dopiero po zainteresowaniu się doradcy bank udzielił łaskawie takiej informacji.
18-11-2020 17:53
Dodam tylko, że nasz wniosek zmienił status na pkt 5 "podejmowanie decyzji" dn. 09.11.2020.
19-11-2020 16:30
ciekawastotys Przykro mi, że nie otrzymałeś na czas informacji Na każdym etapie wniosku o jego szczegółach powinien poinformować Cię specjalista, u którego kompletowałeś dokumenty. On otrzymuje szczegóły od analityka kredytowego.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz