12-03-2023 08:34
Cześć,
Mam pytanie odnośnie kredytu hipotecznego. Cgciałbym zmienić typ konta osobistego, obecne które mam jest "podpięte" pod kredyt hipoteczny.
Moje pytanie brzmi. Jesli otworze nowe konto osobiste w ING i będę chciał tam przenieść spłacany kredyt jak należy to zrobić? Czy konieczny jest notariusz? Czy wystarczy jakiś wniosek do banku?
13-03-2023 20:14
Taka zmiana wymaga wizyty w placówce bankowej i podpisania aneksu do umowy. Nie pobieramy żadnej dodatkowej opłaty za taką dyspozycję.
Skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi, którzy umówią Cię na podpisanie takiego aneksu. Możesz napisać do nas na czacie w Moje ING lub skontaktować się pod numerem 32 357 00 57.
17-07-2023 10:56
Dlaczego wprowadza Pani klientów w błąd?
Na Czacie ING uzyskałem informację, że podpisanie aneksu umożliwiającego taką zmianę nie jest bezpłatne, lecz kosztuje 200 zł.
17-07-2023 16:18
Dziękuję za zwrócenie uwagi i przepraszam, za mój błąd. Faktycznie za podpisanie takiego aneksu pobieramy prowizję - w wysokości 200 zł, wyjątkiem jest sytuacja związana ze śmiercią współkredytobiorcy.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024