12-03-2023 08:34
Cześć,
Mam pytanie odnośnie kredytu hipotecznego. Cgciałbym zmienić typ konta osobistego, obecne które mam jest "podpięte" pod kredyt hipoteczny.
Moje pytanie brzmi. Jesli otworze nowe konto osobiste w ING i będę chciał tam przenieść spłacany kredyt jak należy to zrobić? Czy konieczny jest notariusz? Czy wystarczy jakiś wniosek do banku?
13-03-2023 20:14
Taka zmiana wymaga wizyty w placówce bankowej i podpisania aneksu do umowy. Nie pobieramy żadnej dodatkowej opłaty za taką dyspozycję.
Skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi, którzy umówią Cię na podpisanie takiego aneksu. Możesz napisać do nas na czacie w Moje ING lub skontaktować się pod numerem 32 357 00 57.
17-07-2023 10:56
Dlaczego wprowadza Pani klientów w błąd?
Na Czacie ING uzyskałem informację, że podpisanie aneksu umożliwiającego taką zmianę nie jest bezpłatne, lecz kosztuje 200 zł.
17-07-2023 16:18
Dziękuję za zwrócenie uwagi i przepraszam, za mój błąd. Faktycznie za podpisanie takiego aneksu pobieramy prowizję - w wysokości 200 zł, wyjątkiem jest sytuacja związana ze śmiercią współkredytobiorcy.
Jaką masz bankowość Moje ING czy ING Business?
03-10-2024Witam
W jaki sposób mogę w koncie firmowym eksportować historię rachunku do formatu xml tak, aby program księgowy mógł zaczytać wszystkie operacje?
Dodam, iż inne banki nie mają z tym problemu. W ing ni
... 03-10-2024