Odpowiedz

Re: Re.: Wakacje kredytowe wniosek

Czyli jeśli składałam wniosek 29 lipca i złożyłam na najbliższy kwartał, czyli sierpień i wrzesień to po wrześniu będę mogła złożyć kolejny wniosek? Niestety nie mogę odstąpić od wniosku, bo minęło 14 dni, płatność raty miałam do 15. sierpnia i ok, nie pobrało jej, tylko ubezpieczenie. Rata wrześniowa widnieje w harmonogramie tak jakby wniosku nie było. Na infolinii nie uzyskałam satysfakcjonującej odpowiedzi. Ponadto w dniu składania wniosku były problemy techniczne z całym systemem, przez kilka godzin nie dało się w ogóle wejść w zakładkę kredyt hipoteczny, nie rozwijały się kolejne miesiące. Chcę także skorzystać z pozostałych miesięcy zawieszenia raty. Jak zatem to zrobić i czy da się to odkręcić?

Odpowiedz
0 Lajków
JoannaO
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-08-2022
Wiadomość 61 z 63 (7 205 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Wnioski mozna skladac w dowolnym momencie. Wystarczy sporzadzic je samodzielnie bez udzialu kreatora w aplikacji.

Odpowiedz
0 Lajków
onlyoneme
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
99
56
14-07-2022
Wiadomość 62 z 63 (6 999 wyświetleń)

@Zdebekk, @Aldona1- jeśli nie możecie złożyć wniosku na kolejny okres, a termin sierpniowej zawieszonej raty już minął, proszę skontaktujcie się z nami na czacie w bankowości, albo skontaktujcie z nami telefonicznie 32 357 00 57. Specjaliści sprawdzą, co się dzieje już bezpośrednio na Waszych wnioskach.

@JoannaO - w Moich dokumentach, możesz potwierdzić, za jaki okres przyjęliśmy zawieszenie spłaty raty kredytu. Przy harmonogramie obecnie znajduje się informacja, że może być nieaktualny - w takcie zawieszenia spłaty raty. Wnioski na kolejne miesiące udostępnimy w najbliższym czasie, prosimy o cierpliwość Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 63 z 63 (6 906 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy