Odpowiedz

Wakacje Kredytowe

Nie mogę się dowiedzieć ja policzyć dochód z działalności gospodarczej opodatkowanej na karcie podatkowej?
Placówka jak i infolinia nie potrafią odpowiedziec

Jak policzyć wypłatę trzynastej emerytury ?
Odpowiedz
0 Lajków
marcinlaksa
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
22-05-2024
Wiadomość 1 z 4 (2 431 wyświetleń)

Re.: Wakacje Kredytowe

Nie podajemy takich informacji i nie wyliczamy dochodu. Informacje na temat akceptowanych dochodów są w ustawie z dnia 12.03.2024 r. o pomocy społecznej, określa co jest dochodem w artykule 8. Z pozostałymi ogólnymi informacjami możesz zapoznać się na stronie

https://www.ing.pl/kontakt/pomoc-dla-kredytobiorcow/zawieszenie-splaty-kredytu-hipotecznego

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (2 296 wyświetleń)

Ja nie proszę o wyliczenie dochodu z karty podatkowej tylko o informację jaki wzor stosuje bank ING bo każdy bank ma inne mnożniki do karty podatkowej od 3 razy karta do 9 razy karta
Odpowiedz
0 Lajków
marcinlaksa
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
22-05-2024
Wiadomość 3 z 4 (2 229 wyświetleń)

Karta podatkowa jest uregulowana w art. 23 ustawy o zryczałtowanym podatku dochodowym od niektórych przychodów osiąganych przez osoby fizyczne.
W związku z tym, do karty podatkowej stosujemy zapis z art. 8.  ustawy o pomocy społecznej dotyczącego podatku zryczałtowanego.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 4 z 4 (2 138 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy