08-05-2019 15:50
Witam, W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy decyzję pozytywną ostateczną. Interesuje nas ubezpieczenie nieruchomości z oferty banku czy można prosić o wyliczenie składki przez przedstawiciela banku? W jaki sposób można to zrobić?
08-05-2019 18:36
Aktualną ofertę udostępniamy na stronie głównej banku, w zakładce ubezpieczenia. Tutaj znajdziesz też wszystkie informacje na temat opłaty.
08-05-2019 23:45
Rozumiem a jeśli chodzi o promocję do końca maja przy zakupie ubezpieczenia do karty 40% zniżki na ubezpieczenie nieruchomości to czy obejmuje ona również ubezpieczenie nieruchomości przy kredycie hipotecznym - tj. czy możemy z niej skorzystać?
Wiem, że warunkiem jest zapisanie się do promocji.
09-05-2019 14:24
MonikaC za niedługo podpisujemy umowę czy mogę prosić o odpowiedź ponieważ zdecydowaliśmy się na ubezpieczenia oferowane przez bank.
09-05-2019 18:07
Cieszę się, że wybraliście naszą ofertę
Oczywiście możecie skorzystać z promocji, o której wspominasz. Poprosimy Was jednak o dostarczenie polisy z cesją oraz potwierdzeniem opłacenia składki.
Dokumenty możecie przynieść do naszego oddziału lub dołączyć po zalogowaniu się do bankowości.
09-05-2019 21:19
MartaK Dziękujemy za odpowiedź.
Czyli najpierw musimy wykupić to ubezpieczenie karty a potem zgłosić się do promocji a następnie dostarczyć polisę i opłaconą składkę?
10-05-2019 21:17
Jeżeli ubezpieczysz swoją kartę, to na początku powinnaś zapisać się do promocji w Moim ING – Oferta ING – Promocje – Zniżki na ubezpieczenie nieruchomości i auta oraz do 31 maja 2019 r. kupisz ubezpieczenie do karty.
Ponadto do 30 czerwca 2019 r. zapewnij, co najmniej jedno wynagrodzenie na łączną kwotę minimum 1 000 zł (wynagrodzenie nie może być z innego konta, którego posiadaczem jest klient indywidualny. Nie będziemy też brali pod uwagę wpłat własnych w oddziałach lub wpłatomatach). Pieniądze muszą wpłynąć na konto, do którego masz kartę - ubezpieczoną w ramach naszej promocji.
Na dzień otrzymania zniżek nadal musisz posiadać:
- ubezpieczenie objęte promocją,
- kartę wydaną do konta,
- dostęp do Mojego ING.
Nagrodę prześlemy do 10 lipca 2019 r. w formie wiadomości w Moim ING. Kupony rabatowe będą ważne do 10 lipca 2020 r. Z całym regulaminem możesz zapoznać się w Moim ING.
Jak kupisz ubezpieczenie nieruchomości, to wtedy polisę wraz z dowodem jej opłacenia będziesz mogła wysłać w Moim ING przez zakładkę Kredyt hipoteczny – Wnioski - Potwierdzenie spełnienia warunków umownych.
12-05-2019 19:08
Dziękujemy za odpowiedź, to jest to jeszcze inaczej niż myśleliśmy. Nie idzie znaleźć żadnego regulaminu do tej promocji a na stronie nie jest napisane jakie warunki trzeba spełnić.
13-05-2019 17:24 – ostatnio edytowany 16-05-2019 15:04 przez MagdalenaD
Szczegóły oraz regulamin znajdziesz w swojej bankowości internetowej - ponieważ jest to promocja dedykowana tylko dla naszych klientów.
Żeby do niego sięgnąć powinnaś wybrać po zalogowaniu: Oferta ING/Ubezpieczenie karty do konta.
Pod tabelą z informacjami o wariantach ubezpieczenia znajdziesz pomarańczowy link: Sprawdź szczegóły. Przekieruje Cię do regulaminu
16-05-2019 05:47
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024