08-04-2020 18:11
Zakończyłem budowę domu jednorodzinnego budowanego kredytem hipotecznym w ING, ubezpieczyłem dom w systemie transakcyjnym ING, wybrałem polisę podstawową, system ubezpieczył nieruchomość kredytowaną i pobrał składkę miesięczną. Polisę bank mi dostarczył, polisę wysłałem do banku jako spełnienie jednego z warunków udzielenia kredytu hipotecznego. I tu mam problem ponieważ bank chyba odrzucił taką polisę bez żadnej informacji dlaczego. W systemie była informacja że polisa jest analizowana a po tygodniu informacja ta zniknęła i od nowa mam warunek dostarczenia polisy. I tu mam pytanie czy wiecie może czy polisy ubezpieczające nieruchomość wystawiane w systemie transakcyjnym banku są przez bank akceptowane?
08-04-2020 20:21
08-04-2020 21:50
Tak, dobrze rozumiesz
Wykupiłem polisę i przesłałem ją do akceptacji i nic, cisza.
10-04-2020 12:16
Nie jest to standardowa sytuacja i tutaj nie sprawdzę dlaczego tak się stało
Proszę Cię o kontakt na czacie, po zalogowaniu się do swojej bankowości. Możesz też do nas zadzwonić w tej sprawie - 32 357 00 57.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |