Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Promocja "Poleć kredyt hipoteczny znajomemu"

Witam,

może tutaj uzyskam odpowiedź. 15 czerwca br podpisywaliśmy z mężem umowę kredytu hipotecznego - w ten sam dzień też kredyt został uruchomiony. 15lub 16 czerwca zarejestrowaliśmy kupon otrzymany od znajomych  - na pewno tylko nam wydawali kupon. ROR jest tylko na męża, kredytobiorcami jesteśmy oboje. Niestety nie pamiętamy, z którego dostępu online korzystaliśmy przy rejestracji kuponu- męża jako właściciela, czy mojego - jako pełnomocnika, ale na pewno wyświetliła się informacja o prawidłowym zarejestrowaniu kuponu. Z resztą pracownicy banku ING poinformowali nas, o tym, iż jest to dowolne. Dziś mija 60 dni od wypłaty kredytu i nadal nie widzimy wpływu promocyjnych środków na koncie. Czy można to w jakiś sposób zweryfikować? Czy może ktoś celowo, bądź też nie, udzielił nam złej informacji? Bardzo proszę o pomoc..

Odpowiedz
0 Lajków
paukerson
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
14-08-2018
Wiadomość 1 z 5 (8 017 wyświetleń)

Re: Promocja "Poleć kredyt hipoteczny znajomemu"

Przepraszamy, jednak zdarzają się sytuacje opóźnień w wypłacie środków. Aby wyjaśnić brak wypłaty dotyczący konkretnego kredytu, proszę się z nami skontaktować, wysyłając wiadomość po zalogowaniu do systemu bankowości internetowej Moje ING.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 5 (7 896 wyświetleń)

Re.: Promocja "Poleć kredyt hipoteczny znajomemu"

Witam,

U mnie również problem z wypłatą tych środków, czekam na odpowiedz banku. Co ciekawe przez telefon Pani powiedziała, że może nie spełniałam kryteriów tej promocji, ale w dniu podpisywania kredytu pytalismy o to i podawaliśmy kod i jakoś wtedy wszystko było w porządku. Ciekawe czy te pieniądze zostana wypłacone jeśli nie to nie warto się sugerować tego typu promocjami przy wyborze kredytu.

Odpowiedz
0 Lajków
Aleksandra12
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-10-2018
Wiadomość 3 z 5 (7 262 wyświetleń)

Re: Re.: Promocja "Poleć kredyt hipoteczny znajomemu"

Jeśli spełniłaś wszystkie warunki, wypłacimy nagrodę. Wspomniałaś, że czekasz na naszą odpowiedź - staramy się odpowiadać na zgłoszenia tak szybko jak to możliwe, prosimy o cierpliwość. Możesz też zadzwonić na naszą infolinię aby uzyskać więcej szczegółów +48 32 357 00 57.  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 4 z 5 (7 143 wyświetleń)

Re.: Promocja "Poleć kredyt hipoteczny znajomemu"

Korzystając z okazji - jeżeli macie kredyt, możecie mi go polecić :-) na 99% za 3 dni składam wniosek w ING. Poprosiłem o kod także innego użytkownika forum, kto pierwszy ten lepszy (oczywiście dam znać po fakcie, z którego kodu skorzystałem, bo jestem świadomy, że jest limit 3 poleceń). P.S. Nie chciałbym też znaleźć się w sytuacji, że poleciliście już kredyt 100 osobom i po fakcie się okaże, że kod jest "zużyty" z racji na wykorzystanie przez 3 pierwsze osoby, mam nadzieję, że tak nie będzie.

Odpowiedz
0 Lajków
rycaro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
10-11-2018
Wiadomość 5 z 5 (6 792 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy