01-02-2018 20:30
Szanowni,
Mam pytanie, otrzymałem pozytywną decyzje kredytowa, a teraz pojawiła się nowa lepsza oferta promocyjna. Czym jest możliwość aby z niej skorzystać bez procesowania całego wniosku od nowa?
Ewentualnie czy można negocjować ofertę na, której została oparta pozytywna decyzja?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
03-02-2018 10:04
Aby skorzystać z nowej oferty (Zimowa wyprzedaż), po otrzymaniu już pozytywnej decyzji kredytowej, możesz złożyć formularz Rezygnacji z wniosku oraz nowy komplet dokumentów (w tym nowy formularz wniosku o kredyt).
Po złożeniu rezygnacji z obecnego wniosku nie ma możliwości przywrócenia poprzedniej decyzji.
Dla nowego wniosku przeprowadzimy ponowną analizę wniosku. Raz jeszcze sprawdzimy zdolność kredytową, co może wpłynąć na możliwość wydania decyzji kredytowej.
07-02-2018 08:26
08-02-2018 07:36
Nie mamy negocjacji warunków. Wszystkie nasze promocje są dostępne oficjalnie i dla wszystkich.
08-02-2018 07:54
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024