01-02-2018 20:30
Szanowni,
Mam pytanie, otrzymałem pozytywną decyzje kredytowa, a teraz pojawiła się nowa lepsza oferta promocyjna. Czym jest możliwość aby z niej skorzystać bez procesowania całego wniosku od nowa?
Ewentualnie czy można negocjować ofertę na, której została oparta pozytywna decyzja?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
03-02-2018 10:04
Aby skorzystać z nowej oferty (Zimowa wyprzedaż), po otrzymaniu już pozytywnej decyzji kredytowej, możesz złożyć formularz Rezygnacji z wniosku oraz nowy komplet dokumentów (w tym nowy formularz wniosku o kredyt).
Po złożeniu rezygnacji z obecnego wniosku nie ma możliwości przywrócenia poprzedniej decyzji.
Dla nowego wniosku przeprowadzimy ponowną analizę wniosku. Raz jeszcze sprawdzimy zdolność kredytową, co może wpłynąć na możliwość wydania decyzji kredytowej.
07-02-2018 08:26
08-02-2018 07:36
Nie mamy negocjacji warunków. Wszystkie nasze promocje są dostępne oficjalnie i dla wszystkich.
08-02-2018 07:54
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024