Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Pozytywna decyzja kredytowa, a nowa oferta Banku

Szanowni, 

Mam pytanie, otrzymałem pozytywną decyzje kredytowa, a teraz pojawiła się nowa lepsza oferta promocyjna. Czym jest możliwość aby z niej skorzystać bez procesowania całego wniosku od nowa?

Ewentualnie czy można negocjować ofertę na, której została oparta pozytywna decyzja?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
Rawq
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
0
01-02-2018
Wiadomość 1 z 5 (5 484 wyświetleń)

Re: Pozytywna decyzja kredytowa, a nowa oferta Banku

Aby skorzystać z nowej oferty (Zimowa wyprzedaż), po otrzymaniu już pozytywnej decyzji kredytowej, możesz złożyć formularz Rezygnacji z wniosku oraz nowy komplet dokumentów  (w tym nowy formularz wniosku o kredyt). 

Po złożeniu rezygnacji z obecnego wniosku nie ma możliwości przywrócenia poprzedniej decyzji. 

Dla nowego wniosku przeprowadzimy ponowną analizę wniosku. Raz jeszcze sprawdzimy zdolność kredytową, co może wpłynąć na możliwość wydania decyzji kredytowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
540
121
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (5 389 wyświetleń)

Dziękuje za odpowiedz w temacie zmiany obecnej oferty nową.

A odnośnie drugiego pytania, czy możliwe jest negocjowanie warunków?
Odpowiedz
0 Lajków
Rawq
Doradca z ambicjami I
12
0
01-02-2018
Wiadomość 3 z 5 (5 262 wyświetleń)

Nie mamy negocjacji warunków. Wszystkie nasze promocje są dostępne oficjalnie i dla wszystkich.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (5 221 wyświetleń)

Dziękuje za informacje
Odpowiedz
0 Lajków
Rawq
Doradca z ambicjami I
12
0
01-02-2018
Wiadomość 5 z 5 (5 219 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kredyt hipoteczny a służebność

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i

...

14-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

13-11-2024
Kredyt hipoteczny a służebność

Dzień dobry,

czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?

Pozdrawiam

14-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy