28-03-2021 22:06
Witam, krótkie pytanie. Składałam dokumenty do wypłaty drugiej transzy przez bankowość internetową (kredyt hipoteczny -> wnioski -> potwierdzenie spełnienia warunków umowy), czy powinno mi przyjść jakieś potwierdzenie, że wniosek został dostarczony? Niekiedy zdarzają się jakieś problemy techniczne i nie wiem czy mój wniosek dotarł bez problemu, bo nie otrzymałam żadnej wiadomości potwierdzającej.
29-03-2021 08:33
U mnie w aplikacji ten konkretny dokument ma status "W trakcie analizy". Kiedy wysyłałam to wyskoczyło jakieś okienko z informacją, co teraz z wnioskiem się będzie działo.
29-03-2021 16:36
@Bonns Po uzupełnieniu wniosku powinnaś otrzymać SMS z kodem autoryzacyjnym. Dopiero po tym, jak go wpiszesz dyspozycja będzie złożona.
Po wysłaniu dyspozycji otrzymasz potwierdzenie jej przyjęcia do realizacji przez powiadomienie i wiadomość w Moje ING. W przypadku wątpliwości będziemy się z Tobą kontaktować przez Wiadomości w bankowości internetowej.
Jeśli wszystko będzie w porządku, kredyt zostanie uruchomiony i zobaczysz to w szczegółach kredytu.
Twoją dyspozycję zrealizujemy do 10 dni kalendarzowych.