Odpowiedz

Potwierdzenie spełnienia warunków

Witam, krótkie pytanie. Składałam dokumenty do wypłaty drugiej transzy przez bankowość internetową (kredyt hipoteczny -> wnioski -> potwierdzenie spełnienia warunków umowy), czy powinno mi przyjść jakieś potwierdzenie, że wniosek został dostarczony? Niekiedy zdarzają się jakieś problemy techniczne i nie wiem czy mój wniosek dotarł bez problemu, bo nie otrzymałam żadnej wiadomości potwierdzającej. 

Odpowiedz
0 Lajków
Bonns
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
22-01-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 976 wyświetleń)

Re.: Potwierdzenie spełnienia warunków

U mnie w aplikacji ten konkretny dokument ma status "W trakcie analizy". Kiedy wysyłałam to wyskoczyło jakieś okienko z informacją, co teraz z wnioskiem się będzie działo.

Odpowiedz
0 Lajków
weronika_nika
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
36
10
29-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 945 wyświetleń)

Re: Potwierdzenie spełnienia warunków

@Bonns Po uzupełnieniu wniosku powinnaś otrzymać SMS z kodem autoryzacyjnym. Dopiero po tym, jak go wpiszesz dyspozycja będzie złożona. 

Po wysłaniu dyspozycji otrzymasz potwierdzenie jej przyjęcia do realizacji przez powiadomienie i wiadomość w Moje ING. W przypadku wątpliwości będziemy się z Tobą kontaktować przez Wiadomości w bankowości internetowej.
Jeśli wszystko będzie w porządku, kredyt zostanie uruchomiony i zobaczysz to w szczegółach kredytu.
Twoją dyspozycję zrealizujemy do 10 dni kalendarzowych. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 3 z 3 (3 866 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy