Odpowiedz

Podział transzy na budowę domu

[ Edytowane ]
Dzień dobry,

posiadam kredyt na 700 tysięcy w transzach 400+300. Zaproponowano mi podział pierwszej transzy wiec uruchomiłem polowe (200). Czy jest możliwość uruchomienia znów połowy pozostałej kwoty (100 tys) z pierwszej transzy? Byłoby mi to bardzo na rękę ponieważ tyle wystarczy na dokończenie prac przed przerwa zimowa w budowie.
Odpowiedz
0 Lajków
Paskur
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
05-10-2021
Wiadomość 1 z 4 (2 264 wyświetleń)

Re: Podział transzy na budowę domu

Jeśli udokumentujesz nam, że wykorzystałeś w pełni wcześniejszą transzę, to możesz złożyć wniosek o wypłatę kolejnej. Zrobisz to w swojej bankowości:
•wybierz swój kredyt hipoteczny
•wybierz Wnioski
•przejdź do Uruchomienie transzy
•wyślij wniosek.

Musimy sprawdzić czy wszystko się zgadza i może to potrwać do 10 dni. Jak tylko będziemy mieli jakieś ustalenia w Twojej sprawie, wyślemy do Ciebie wiadomość.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (2 203 wyświetleń)

To zupełnie nie odpowiada na moje pytanie.

Odpowiedz
0 Lajków
Paskur
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
0
05-10-2021
Wiadomość 3 z 4 (2 164 wyświetleń)

Pierwszą transzę możemy podzielić maksymalnie na 2 części. Wiec w Twojej sytuacji nie możemy ponownie podzielić pozostałej kwoty tej samej transzy Emotikon: Smutny 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
305
60
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (2 104 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy