Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Dodatkowe dokumenty - czas oczekiwania

Witam,
Analityk z banku poprosił o dodatkowe dokumenty na etapie podejmowania decyzji i drugiego zapytania w BIK. Ile czasu jeszcze będę czekał po uzupełnieniu braków?
Odpowiedz
0 Lajków
blazeor
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
09-09-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 430 wyświetleń)

Re: Dodatkowe dokumenty - czas oczekiwania

To zależy od tego na jakim etapie jest Twój wniosek oraz o jakie dokumenty poprosiliśmy. Niestety tutaj nie mamy jak tego sprawdzić, ponieważ nie mamy dostępu do Twojego wniosku Emotikon: Smutny 
W tej sprawie prosimy, abyś kontaktował się z opiekunem swojego wniosku.  

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 3 (3 383 wyświetleń)

Re.: Dodatkowe dokumenty - czas oczekiwania

@blazeor  to zależy, za pierwszym razem gdy dosylałam umowę deweloperską oraz za drugim razem gdy dosyłałam inny dokument  minęło równe 7 dni kalendarzowych od dnia doręczenia brakujących dokumentów do banku do wgrania do systemu i zmiany statusu na 5- Mamy już wszystko, podejmujemy decyzję. A dzisiaj mija 4 dzien kalendarzowy od zmiany status na 5  i pół godziny temu dostałam maila o przyznaniu kredytu i patrzę zmiana status na 6-Przyznaliśmy kredyt Emotikon: Szczęśliwy 

Odpowiedz
0 Lajków
aaa12345
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
77
12
12-08-2021
Wiadomość 3 z 3 (3 308 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy