Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Dodatkowe dokumenty - czas oczekiwania

Witam,
Analityk z banku poprosił o dodatkowe dokumenty na etapie podejmowania decyzji i drugiego zapytania w BIK. Ile czasu jeszcze będę czekał po uzupełnieniu braków?
Odpowiedz
0 Lajków
blazeor
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
09-09-2021
Wiadomość 1 z 3 (2 634 wyświetleń)

Re: Dodatkowe dokumenty - czas oczekiwania

To zależy od tego na jakim etapie jest Twój wniosek oraz o jakie dokumenty poprosiliśmy. Niestety tutaj nie mamy jak tego sprawdzić, ponieważ nie mamy dostępu do Twojego wniosku Emotikon: Smutny 
W tej sprawie prosimy, abyś kontaktował się z opiekunem swojego wniosku.  

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
230
44
11-02-2020
Wiadomość 2 z 3 (2 587 wyświetleń)

Re.: Dodatkowe dokumenty - czas oczekiwania

@blazeor  to zależy, za pierwszym razem gdy dosylałam umowę deweloperską oraz za drugim razem gdy dosyłałam inny dokument  minęło równe 7 dni kalendarzowych od dnia doręczenia brakujących dokumentów do banku do wgrania do systemu i zmiany statusu na 5- Mamy już wszystko, podejmujemy decyzję. A dzisiaj mija 4 dzien kalendarzowy od zmiany status na 5  i pół godziny temu dostałam maila o przyznaniu kredytu i patrzę zmiana status na 6-Przyznaliśmy kredyt Emotikon: Szczęśliwy 

Odpowiedz
0 Lajków
aaa12345
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
77
12
12-08-2021
Wiadomość 3 z 3 (2 512 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy