04-10-2021 19:49
Czy normalną praktyką jest wydawanie decyzji negatywnej tylko z powodu, że współmałżonek ma umowę o pracę krócej niż 12 m-cy skoro i tak główne dochody są moje. Jakaś porażka z tym bankiem.
05-10-2021 09:59
Ale jeśli zdolność liczycie wspólnie i wspolnie staracie się o kredyt to musza byc spełnione pewne warunki. Jeśli umowa na czas nieokreslony to staz pracy u obecnego pracodawcy min 3 miesiące a jesli umowa na czas okreslony to staz min 6 miesiecy i umowa chyba na min rok do przodu.
11-10-2021 11:41
Skoro kredyt bierzecie razem, to bank nie będzie patrzył przez palce na małżonkę, szczególnie że certyfikatu na pewne dochody i zdrowie nie masz i zawsze istnieje możliwość, że na dochodach małżonki będziecie się opierać.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024