04-10-2021 19:49
Czy normalną praktyką jest wydawanie decyzji negatywnej tylko z powodu, że współmałżonek ma umowę o pracę krócej niż 12 m-cy skoro i tak główne dochody są moje. Jakaś porażka z tym bankiem.
05-10-2021 09:59
Ale jeśli zdolność liczycie wspólnie i wspolnie staracie się o kredyt to musza byc spełnione pewne warunki. Jeśli umowa na czas nieokreslony to staz pracy u obecnego pracodawcy min 3 miesiące a jesli umowa na czas okreslony to staz min 6 miesiecy i umowa chyba na min rok do przodu.
11-10-2021 11:41
Skoro kredyt bierzecie razem, to bank nie będzie patrzył przez palce na małżonkę, szczególnie że certyfikatu na pewne dochody i zdrowie nie masz i zawsze istnieje możliwość, że na dochodach małżonki będziecie się opierać.
Wiem, że nie macie tu takich możliwości, ale zamiast pisać kolejny raz na prywatnym czacie postanowiłam napisać publicznie,
bo takie sprawy trzeba nagłaśniać, a ludzi w podobnej sytuacji jest zdecydowa
... 17-02-2026Przepraszam Cię za kłopot z wpłatą. Tutaj nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym i nie możemy się odnieść do samej reklamacji lub ruchów na Twoim koncie. Przekazałem prośbę o przyspieszenie do odp
... 17-02-2026Postanowiłam również napisać na szerszym forum o swoim problemie, bo czytając tutaj i na innych forach o skali
podobnych spraw to się włos na głowie jeży.
30.01.2026 przed godz.19.00 wpłacałam pieniądz
... 17-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |