Odpowiedz

Obecny czas oczekiwania

Dobry wieczór, jaki jest obecny czas oczekiwania na rozpatrzenie wniosku o kredyt hipoteczny? od momentu złożenia wnioski do momentu pierwszej decyzji, a potem od momentu pierwszej decyzji do momentu decyzji ostatecznej? 

Dziękuję i pozdrawiam,

Dominika 

Odpowiedz
0 Lajków
DomiNav
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-05-2017
Wiadomość 1 z 7 (16 885 wyświetleń)

Re.: Obecny czas oczekiwania

My złożyliśmy wniosek 2 maja i jeszcze nie mamy decyzji wstępnej.
Odpowiedz
0 Lajków
TacjanaT
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
1
18-05-2017
Wiadomość 2 z 7 (16 849 wyświetleń)

My skladalismy 24 kwietnia i przedwczoraj mielismy dec wstepna pozytywna i czekamy na ostateczna. Mielismy swoj operat i ciekawe ile czasu bedziemy czekac
antoninak
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
11
2
10-05-2017
Wiadomość 3 z 7 (16 844 wyświetleń)

@DomiNav

Decyzję wstępną podejmujemy w terminie 12 dni roboczych. Cały proces nie powinien trwać dłużej niż 20 dni roboczych.

Na czas rozpatrzenia wniosku może wpłynąć stopień skomplikowania np. prośba analityka o dodatkowe dokumenty.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 7 (16 817 wyświetleń)

bardzo dziekuje!
Odpowiedz
0 Lajków
DomiNav
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-05-2017
Wiadomość 5 z 7 (16 692 wyświetleń)

My złożyliśmy wniosek 6 kwietnia i nadal nie mamy nawet decyzji wstępnej. W maju musiałam dostarczać kolejne zaświadczenie bo tamto straciło ważność. Ciekawe ile jeszcze będziemy czekać.

Odpowiedz
0 Lajków
Alice77
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
06-04-2017
Wiadomość 6 z 7 (16 423 wyświetleń)

@Alice77 Każdy wniosek procesujemy indywidualnie. Aby uzyskać szczegółowe informacje o terminie podjęcia decyzji  proszę skontaktuj się z doradcą, u którego złożyłaś wniosek.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
649
122
04-09-2015
Wiadomość 7 z 7 (16 339 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy