21-05-2017 12:54
Dzień dobry,
Mamy u Państwa kredyt hipoteczny na mieszkanie. Chcielibyśmy kupić dom i przenieść kredyt na nową nieruchomość. Jak wygląda procedura? Czy bank będzie ponownie badał naszą zdolność kredytową?
23-05-2017 07:43
Przeniesienie zabezpieczenia na inną nieruchomość wymaga:
• wyceny docelowej nieruchomości, która będzie zabezpieczeniem - wycena domu kosztuje 680 PLN,
• podpisania aneksu do umowy kredytowej – koszt aneksu 200 PLN.
Jednoznacznie nie mogę powiedzieć czy będzie badana ponownie zdolność kredytowa. Jeżeli wartość docelowego zabezpieczenia jest wyższa lub równa wartości zabezpieczenia pierwotnego to zdolność kredytowa nie powinna być badana.
Trwają zmasowane ataki telefoniczne na klientów banków, w których oszuści manipulują klientami do wykonywania transakcji. Blokady, które nastąpiły, były prewencyjne, aby nie dopuścić do wykonania prze
... 09-02-2026Zapisałam Twoje uwagi z prośbą o sprawdzenie. Przekazałam też prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniego działu.
07-02-2026Dzień dobry,
30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia
... 07-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |