Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: Re.: Możliwość skrócenia okresu kredytowania w Moje ING

[ Edytowane ]

Na czacie powiedzieli mi, że opcja nie jest dostępna dla klientów, którzy mają kredyt hipoteczny w ING Bank Hipoteczny.
Mega słabe, bo jak mi przenoszona kredyt to nie mogłem mieć wiedzy, że to może mieć na coś takiego wpływ.

Dla mnie jest to dyskryminowanie klientów, szczególnie, że umowy nie podpisywałem z ING Bank Hipoteczny i to po podpisaniu umowy bank sam stwierdził, ze mój kredyt tam zostanie przeniesiony.

Chodzenie na podpisywanie aneksu to zawsze jest strata czasu dla mnie, czekanie na czacie lub infolinii, chodzenie do oddziału. Najgorsze, że jak rozmawiałem na infolinii przy okazji zamówienia aneksu to mówili, że już zaraz, a pracownik musiał widzieć, w którym banku mam kredyt. Czuję się wprowadzony w błąd Emotikon: Smutny

Odpowiedz
0 Lajków
kuciu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
15-12-2021
Wiadomość 11 z 12 (740 wyświetleń)

Re: Re.: Możliwość skrócenia okresu kredytowania w Moje ING

No i ING Bank Hipoteczny teraz na stronie kłamie, bo jeśli komuś przeniosą kredyt to straci taką opcję skrócenia w aplikacji.

Odpowiedz
0 Lajków
kuciu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
15-12-2021
Wiadomość 12 z 12 (728 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wykup obligacji - podatek

Zysk z obligacji kupionych z dyskontem (np. po 99% wartości nominalnej) i utrzymanych do wykupu opodatkowany jest w sposób zryczałtowany, czyli podatek płacony jest przez biuro maklerskie. Klienci nie

...

29-05-2023
Wykup obligacji - podatek

Witam wszystkich,

czy jeśli kupię obligacje na rynku wtórnym za np. 99% ceny i zaczekam do wykupu przez eminenta po wartości nominalnej to od tego 1% muszę odprowadzić podatek i wykazać w PIT-38 czy ja

...

29-05-2023
Re: Re.: BLIK - konto firmowe oraz indywidualne

Brak możliwości dodania drugiej ikonki blika dla drugiego typu konta to chyba najwieksza wada obecnej aplikacji ing. Dziwię się że to nie zostało naprawione od tylu lat. Rozmawiałem ostatnio na jakimś

...

26-05-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy