11-04-2021 13:48
Jutro czyli 12 kwietnia być może będzie decyzja w sprawie mojego wniosku (9 i 12 kwietnia rozpatrywane są wnioski, które zmieniły status na "analiza dokumentów 8 marca).
1. Wniosek złożyłem z operatem. Więc jutro można spodziewać się decyzji (czy trzeba czekać jeszcze 3 dni żeby operat został sprawdzony) i wtedy dopiero zapadnie decyzja ?
2. Załóżmy, że decyzja będzie pozytywna (bez żadnych warunków) to ile czasu zajmuje umówienie spotkania w banku i podpisanie umowy ? Wyrobie się przed 7 maja ?
3. Załóżmy, że coś trzeba będzie dostarczyć - to w takim wariancie ile czasu oczekuje się jeszcze na przejście do kolejnych etapów (po dostarczeniu braków) ?
12-04-2021 11:52
12-04-2021 12:35
12-04-2021 13:17
Wynik analizy wniosków, których status zmienił się na analiza dokumentów 8 marca minął... informacji brak ( Dziwnie pojawiła się informacja, że analizowane są wnioski z dnia 10 marca. A co z 9 ? :-)
Ja na decyzje czekam od 19 lutego... już terminy mnie gonią. Wszystkie dokumenty złożyłem... Bardzo długo to trwa...
12-04-2021 14:52
Poniżej odpowiem na Twoje pytania
1. Po akceptacji wstępnej analizy i braku konieczności dostarczenia dodatkowych dokumentów, decyzję ostateczną podejmiemy w około 5 dni roboczych.
2. W przypadku pozytywnej decyzji kredytowej umówimy dla Ciebie spotkanie najszybciej jak to możliwe. Specjalista, u którego kompletowałeś dokumenty znajdzie dla Ciebie wygodny termin, najszybciej jak będzie to możliwe.
3. Po dostarczeniu dokumentów musimy je sprawdzić. Decyzję podejmiemy do 5 dni roboczych.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024