17-08-2022 10:43
Dzień Dobry,
W dniu wczorajszym minął termin spłaty zawieszonej raty - harmonogram został przeliczony okres kredytowania wydłużony, naliczone odsetki wyzerowane.
Jednak w harmonogramie spłaty stosunek raty kapitałowej do odsetkowej jest bardzo różny różnica to ponad 100 zł dodatkowo ostatnia rata jest dużo wyższa od pozostałych o około 1 tys. - i jest to kapitał.
Na czat nie mogę się oczywiście połączyć czy ktoś ma podobnie i wyjaśniał to z ING?
19-08-2022 13:05 | Edytowano: 19-08-2022 13:05
Aktualne dane, znajdujące się w harmonogramie mogą się prezentować niepoprawnie. Taką informację dodaliśmy też w zakładce "Harmonogram" przy kredycie. Przepraszamy za utrudnienia.
19-08-2022 13:39
We wniosku o wakacje kredytowe w 2022 wybrałem sierpień, wrzesień, październik i listopad. Termin raty sierpniowej minął, harmonogram został zaktualizowany, raty przeliczone. Jednak w nowym harmonogramie data kolejnej raty to wrzesień, co jest niezgodne ze złożonym wnioskiem. Kiedy nastąpi kolejna aktualizacja harmonogramu?
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024