Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Harmonogram spłaty kredytu - po wakacjach kredytowych

Dzień Dobry,

W dniu wczorajszym minął termin spłaty zawieszonej raty - harmonogram został przeliczony okres kredytowania wydłużony, naliczone odsetki wyzerowane.

Jednak w harmonogramie spłaty stosunek raty kapitałowej do odsetkowej jest bardzo różny różnica to ponad 100 zł dodatkowo ostatnia rata jest dużo wyższa od pozostałych o około 1 tys. - i jest to kapitał.

Na czat nie mogę się oczywiście połączyć czy ktoś ma podobnie i wyjaśniał to z ING?

Odpowiedz
0 Lajków
beata793
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
17-08-2022
Wiadomość 1 z 3 (4 082 wyświetleń)

Re: Harmonogram spłaty kredytu - po wakacjach kredytowych

[ Edytowane ]

Aktualne dane, znajdujące się w harmonogramie mogą się prezentować niepoprawnie. Taką informację dodaliśmy też w zakładce "Harmonogram" przy kredycie. Przepraszamy za utrudnienia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
500
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 880 wyświetleń)

Re: Harmonogram spłaty kredytu - po wakacjach kredytowych

We wniosku o wakacje kredytowe w 2022 wybrałem sierpień, wrzesień, październik i listopad. Termin raty sierpniowej minął, harmonogram został zaktualizowany, raty przeliczone. Jednak w nowym harmonogramie data kolejnej raty to wrzesień, co jest niezgodne ze złożonym wnioskiem. Kiedy nastąpi kolejna aktualizacja harmonogramu?

Odpowiedz
0 Lajków
Bartolomeo
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-08-2022
Wiadomość 3 z 3 (3 870 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

03-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

03-04-2026
Re.: Wprowadzenie Samsung Pay

Minęło prawie pół roku i cisza w kwestii wprowadzenia Samsung Pay ( Samsung Wallet). Samsung wprowadził promocje na swoje produkty i oferuje gratisy po wykonaniu kilku płatności samsung Wallet ale cóż...

02-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy