Odpowiedz
Wniosek złożony 6 lipca i cały czas czeka na analize. Długo jeszcze tak może być??
Odpowiedz
0 Lajków
EWELINADURKA
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-07-2022
Wiadomość 1 z 4 (3 019 wyświetleń)

Re: Decyzja

Dziękujemy za złożenie wniosku w naszym banku Emotikon: Szczęśliwy Wniosek rozpatrzymy do 21 dni roboczych od otrzymania kompletu dokumentów. Jeśli masz pytania dotyczące wniosku, możesz skontaktować się z doradcą, który przyjmował wniosek. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1064
214
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (2 884 wyświetleń)

Re.: Decyzja

Głównie chodzi mi o to czy dludo trwa woogle oczekiwania na Zaczęcie rozpatrywania wnisku
Odpowiedz
0 Lajków
EWELINADURKA
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-07-2022
Wiadomość 3 z 4 (2 839 wyświetleń)

Re: Re.: Decyzja

Jeśli Twój wniosek ma status w analizie, to już się nim zajmujemy Emotikon: Szczęśliwy Poczekaj proszę na dalsze informacje ze strony swojego opiekuna.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
305
60
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (2 761 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy