15-12-2017 08:03
Czyli odwiedzamy oddział.
Dzięki i pozdrawiam.
16-12-2017 13:40
Apeluje o to aby rozważono zmianę obecnego rozwiązania.
Inne banki pozwalają na współposiadania konta „internetowego”.
Szczerze to nie wiedziałem o tych ograniczeniach, gdyż posiadam tylko pełnomocników.
16-12-2017 17:13
Też przez dłuższy czas miałem pełnomocnika, ale z różnych powodów zdecydowałem się na Komfort. Jego zakres jednak jest zbyt ograniczony. Lepszy byłby jako pakiet ogólny do całej oferty. Tymczasem zakładam konto walutowe i współwłaściciel konta ROR musi się fatygować ze mną abyśmy mieli konto wspólnie i podłączone razem karty płatnicze do jednego konta. Uważam to za spore niedopracowanie w ofercie.
17-12-2017 13:33
@Konto usunięte Do konta Komfort również można mieć bankowość internetową. Obecnie mamy rozgraniczenie między kontami tak, aby każdy mógł wybrać ofertę dogodną dla siebie.
@mcumberpl Współwłaściciel do konta musi mieć ten sam status dewizowy, który musi być potwierdzony dokumentami. Z tego m.in. względu jest potrzebna wspólna wizyta w naszym oddziale.
Przekazałam również Wasze uwagi do osób zajmujących się naszą ofertą.
18-12-2017 10:23
Bankowość internetowa przy Komfort to sprawa oczywista, nawet o niej nie wspominałem.
Rozumiem sprawę statusów, choć myślę, że można te kwestie przemyśleć w obrębie Moje ING.
Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?
24-11-2024Witam,
mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p
... 24-11-2024I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
19 | |
12 | |
6 | |
5 | |
4 |