Odpowiedz

Re: Zmiana konta Komfort na direct

Czyli odwiedzamy oddział.

Dzięki i pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 11 z 15 (8 461 wyświetleń)

Apeluje o to aby rozważono zmianę obecnego rozwiązania. 

Inne banki pozwalają na współposiadania konta „internetowego”.

Szczerze to nie wiedziałem o tych ograniczeniach, gdyż posiadam tylko pełnomocników. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 12 z 15 (8 413 wyświetleń)

Też przez dłuższy czas miałem pełnomocnika, ale z różnych powodów zdecydowałem się na Komfort. Jego zakres jednak jest zbyt ograniczony. Lepszy byłby jako pakiet ogólny do całej oferty. Tymczasem zakładam konto walutowe i współwłaściciel konta ROR musi się fatygować ze mną abyśmy mieli konto wspólnie i podłączone razem karty płatnicze do jednego konta. Uważam to za spore niedopracowanie w ofercie.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 13 z 15 (8 391 wyświetleń)

@Konto usunięte Do konta Komfort również można mieć bankowość internetową. Obecnie mamy rozgraniczenie między kontami tak, aby każdy mógł wybrać ofertę dogodną dla siebie.

@mcumberpl Współwłaściciel do konta musi mieć ten sam status dewizowy, który musi być potwierdzony dokumentami. Z tego m.in. względu jest potrzebna wspólna wizyta w naszym oddziale.

Przekazałam również Wasze uwagi do osób zajmujących się naszą ofertą.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
677
124
04-09-2015
Wiadomość 14 z 15 (8 316 wyświetleń)

Bankowość internetowa przy Komfort to sprawa oczywista, nawet o niej nie wspominałem.

Rozumiem sprawę statusów, choć myślę, że można te kwestie przemyśleć w obrębie Moje ING.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 15 z 15 (8 288 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy