Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Re: Re.: Zablokowane konto bez żadnej informacji

Kolejna bzdura, przez infolinie nie mogłam niczego załatwić, złożyłam kolejna reklamacje i dowiedziałam się, ze odpowiedz dostanę poczta w ciągu 30 dni!!! Gratuluje
dorpie6800
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
3
07-04-2023
Wiadomość 11 z 15 (5 381 wyświetleń)

Proszę, aby podała Pani numer reklamacji, którą Pani zgłosiła. Przekażemy prośbę do odpowiedniej jednostki w naszym banku o pilne rozpatrzenie zgłoszenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
589
126
19-03-2018
Wiadomość 12 z 15 (5 303 wyświetleń)

Re.: Zablokowane konto bez żadnej informacji

Witam, dzis mnie równiez w sklepie spotkała taka niemiła niespodzianka. Nie spodziewałem sie tego po banku który wydawal się solidny i dbajacy o klienta. Jakze mylące... W sklepie przed kasą nagle okazalo sie ze karta jest nieakceptowana. raz ze zaskoczenie a dwa wstyd bo w kolejce ludzie czekaja i patrzą... kolejna próba podobnie tak samo 3 i pozniej proba patnosci blikiem rowniez. Bank okazał się beznadziejnie tragiczny jesli chodzi om kontakt z klientem i dbalosc o niego a moje zazenowanie i frustracja zwiazana z nieznajomocia przyczyny, brakiem kontaktu i jakiegololwiek zainteresowania ze strony banku. ING okazuje się marką z szamba .
Odpowiedz
0 Lajków
Maximus34
Doradca z ambicjami I
1
0
08-09-2023
Wiadomość 13 z 15 (4 288 wyświetleń)

Prosimy, sprawdź, czy w Moim ING w zakładce Wiadomości masz od nas wiadomości z prośbą o np. aktualizację danych lub dostarczenie dodatkowych dokumentów. Jeśli nie, to napisz do nas na czacie w Moim ING jutro. Sprawdzimy to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
601
127
12-04-2017
Wiadomość 14 z 15 (4 196 wyświetleń)

Re.: Zablokowane konto bez żadnej informacji

W takich przypadkach nie zwlekać od razu kontakt z https://rf.gov.pl/

Odpowiedz
0 Lajków
Simon2222
Doradca z ambicjami I
9
3
10-01-2024
Wiadomość 15 z 15 (2 719 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy