Odpowiedz

Przelewy zewnętrzne

Witam. 

Powinnam dostać dziś pieniądze na konto, które zostały wysłane około południa. Z tego co wiem powinny być na koncie o 15:00, lub 17:30. Dlaczego do tej pory ich nie dostałam?

Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaSan
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-12-2017
Wiadomość 1 z 5 (7 941 wyświetleń)

Re.: Przelewy zewnętrzne

Wypada podać więcej szczegółów, np. skąd ten przelew (z ING, inny bank, zagraniczny?), a najlepiej przesłać bezpośrednio wiadomość w Moje ING celem wyjaśnienia sytuacji.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 5 (7 892 wyświetleń)

Re: Przelewy zewnętrzne

@KarolinaSan Przelewy między kontami u nas realizujemy od razu. Jeżeli czekasz na przelew z innego banku w kraju to mamy trzy sesje przychodzące, w których odbieramy przelewy do zaksięgowania. Zaczynają się o 11:00, 15:00 i 17:30. Każda z takich sesji trwa około 2-3 godzin. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
795
173
04-09-2015
Wiadomość 3 z 5 (7 859 wyświetleń)

Witam serdecznie, czy ING ma w planach wprowadzenie przynajmniej raz w miesiącu bezpłatnego przelewu do innych banków w systemie Express Elixir? Niektóre banki posiadają już taką bezpłatną opcję a u nas jest 5zł. Pozdrawiam Emotikon: Szczęśliwy 

Odpowiedz
0 Lajków
tomek_17177
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
14
1
21-10-2017
Wiadomość 4 z 5 (6 348 wyświetleń)

Dzięki za wiadomość. Przekazałem Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
592
127
12-04-2017
Wiadomość 5 z 5 (6 240 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy