01-04-2016 23:59
Czy ktoś może mi napisać gdzie w bankowośći internetowej moge wygenerować kod dla znajomych do zakładania konta z mojego polecenia ? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę a podobno można przez internet to zrobić
02-04-2016 20:43
Kod znajdziesz po zalogowaniu się do ING BankOnLine klikając w ikonę Rachunki, a następnie po prawej stronie Promocje.
03-04-2016 17:09
04-04-2016 19:34
Uczestnikiem Promocji może być klient, który od co najmniej 3 miesięcy przed przystąpieniem do Promocji jest posiadaczem przynajmniej jednego z następujących kont osobistych Konto z Lwem: Direct, Komfort, Premium, Student, Klasyczne, oraz:
a) od 7 marca 2016 roku do 7 czerwca 2016 roku przystąpi do Promocji i pobierze Kod promocji: poprzez ING BankOnLine w zakładce „Promocja” albo w oddziale banku. Kod promocji przekazuje Nowemu klientowi, który chce założyć konto osobiste w ramach Promocji. Obecny posiadacz konta może otrzymać/pobrać Kod promocji wielokrotnie i przekazać dowolnej liczbie osób,
b) po przystąpieniu do Promocji, w czasie trwania Promocji, dokona transakcji bezgotówkowych o łącznej wartości co najmniej 300 PLN – przy użyciu dowolnej karty płatniczej wydanej do konta i/lub kodu BLIK. Transakcje te musimy rozliczyć do 15 czerwca 2016 roku,
c) po przystąpieniu do Promocji, w czasie trwania Promocji, poleci założenie konta osobistego i przekaże Kod promocji Nowemu klientowi.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
21 | |
12 | |
7 | |
6 | |
4 |