Odpowiedz

Nowe konta w ING

Jak donosi Cashless, ING szykuje nowe konta Emotikon: Mrugający

"Jak dowiedział się serwis cashless.pl, ING pracuje nad nową ofertą rachunków. Składać się ona będzie z co najmniej trzech kont pod nazwą Konto z Lwem: Green, Future i Planet. Informację tę potwierdziło biuro prasowe Banku Śląskiego, jednak bez zdradzania detali. – Prowadzimy prace nad nową ofertą, ale na ten moment nie podajemy żadnych szczegółów z tym związanych – czytam w odpowiedzi na moje pytanie."

https://www.cashless.pl/12077-ing-konto-z-lwem-green-future-planet

Jestem ciekaw czy będą bardziej atrakcyjne, czy zmiana tylko po to aby zwiększyć prowizje?

I kiedy te zmiany nastąpią?

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
348
50
03-02-2016
Wiadomość 1 z 23 (12 709 wyświetleń)

Re.: Nowe konta w ING

Minęło ponad pół roku i nadal cisza
Odpowiedz
0 Lajków
ArturK
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
12-04-2023
Wiadomość 2 z 23 (11 308 wyświetleń)

Re.: Nowe konta w ING

Niestety. W ogóle cisza we wszystkim. Wydaje mnie się, że inflacja w 2023r pozmieniała biznes plan

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
348
50
03-02-2016
Wiadomość 3 z 23 (9 499 wyświetleń)

Re: Re.: Nowe konta w ING

W naszej ofercie konto osobistych od 19 września 2023 mamy już konto Future. Zachęcam do zapoznania się ze szczegółami tej oferty na stronie https://www.ing.pl/indywidualni/konta-osobiste/konto-future

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
114
19
03-03-2023
Wiadomość 4 z 23 (9 424 wyświetleń)

A czy jakieś zmiany się szykują w najbliższym czasie? Nowe konta? Odświeżenia oferty?

Wyniki macie, podobnie jak Santander, PEKAO oraz PKO BP rekordowe w ostatnim czasie Emotikon: Mrugający

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zysk-netto-grupy-ING-BSK-w-IV-kw-wyniosl-1-270-8-mln-zl-powyzej-ocz...

Może jakieś obniżki? Emotikon: Język

O mBank nie wspominam, bo ten bank ledwo zipie

https://biznes.interia.pl/finanse/news-duzy-bank-podniesie-klientom-oplaty-zmiany-dotycza-kilku-typ,...

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
348
50
03-02-2016
Wiadomość 5 z 23 (8 652 wyświetleń)

W tym roku planujemy wprowadzić do oferty konto dla dzieci poniżej 13 roku życia. 
Dzieci od 6 roku życia będą miały możliwość korzystania z bankowości internetowej Moje ING. 
Dodatkowo dzieci od 6 roku życia będą mogły skorzystać z karty przedpłaconej z możliwością jej digitalizacji na telefonach z Androidem. Planujemy również wprowadzić rozwiązania z zakresu płatności i oszczędzania.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
795
173
04-09-2015
Wiadomość 6 z 23 (5 311 wyświetleń)

A kiedy jakaś sensowna opcja na płacenie kartą w walutach obcych?
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
155
45
02-12-2022
Wiadomość 7 z 23 (5 197 wyświetleń)

Obecnie możesz korzystać z karty wielowalutowej i płacić bez prowizji oraz przewalutowania w euro, dolarach amerykańskich i funtach brytyjskich. Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 8 z 23 (5 120 wyświetleń)

Ale wiecie, że oprócz euro, dolarów i funtów jest jeszcze około 160 walut na świecie? Wprowadźcie rozliczanie po kursie Visy również dla kart debetowych, nie każdy chce psuć zdolność kartą kredytową.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
155
45
02-12-2022
Wiadomość 9 z 23 (5 098 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Nasza karta wielowalutowa działa dla tych 3 walut. Transakcje w innych walutach z karty Visy są rozliczane przez organizację płatniczą Visa z danej waluty na złotówki. Kalkulator transakcji walutowych znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/karty/karty-za-granica

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 10 z 23 (5 046 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy