29-05-2020 13:08 | Edytowano: 29-05-2020 13:18
Witam,
w marcu założyłem konto Direct, które miało być 0zł. Okazuje się, że co miesiąc mi wskakują prowizje prognozowalne - pierw było 15,00zł (pewnie za kartę, ponieważ mam powyżej 26 lat) a teraz znów wskoczyło 7,00zł. Za co są ściągane te opłaty? Dodam, że nie wypłacałem przez ten czas z obcych bankomatów.
30-05-2020 08:07 | Edytowano: 30-05-2020 08:09
Witaj w gronie naszych klientów
Masz rację- konto osobiste Direct prowadzimy bezpłatnie.
Sekcja Prowizje prognozowane to informacje o tym, jakie prowizje mogą się naliczyć na Twoim koncie.
Za kartę wiadomo- opłata została pobrana i pewnie jest widoczna w historii konta.
Pojawia się tam też prowizja za kartę 7 złotych- jest to taka informacja dla Ciebie, że w danym cyklu rozliczeniowym może się ona naliczyć.
Cykl trwa od 29 dnia jednego do 28 dnia kolejnego miesiąca.
Jeżeli w tym czasie zapłacisz kartą na łączną kwotę 300 złotych- nie pobierzemy jej
Jeżeli nie spełnisz tego warunku- prowizja 7 złotych pojawia się w historii konta.
Płatności, które bierzemy pod uwagę do zwolnienia z prowizji za kartę to:
Fajnie, że korzystasz z naszej społeczności i skierowałeś tutaj swoje pytanie
Pamiętaj, że zawsze możesz porozmawiać z nami online na czacie w Moim ING.
Jesteśmy także dostępni na całodobowej infolinii: 32 357 00 69.
Zachęcam do aktywnego bankowania z nami!
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
19 | |
12 | |
6 | |
5 | |
4 |