07-05-2020 18:12
Nie jestem pewna jak rozumieć ten punkt regulaminu promocji "Do 120 zł dla aktywnych":
Co zrobić, aby otrzymać nagrodę w wysokości 100 zł?
Czy oznacza to, że mogę zrobić przelew ze swojego konta w innym banku? Czy wtedy bonus się nie naliczy?
Rozumiem to tak, że "tym samym klientem" jestem tylko w obrębie banku ING, ale chciałabym się upewnić.
08-05-2020 21:08
Nagrodę w wysokości 100 zł otrzymasz jeśli na konto wpłynie minimum 1 000 zł. Masz na to czas do 30 października 2020 r., w każdym z 4 dowolnych miesięcy trwania promocji. Może to być np. przelew z innego banku, świadczenie 500+, pensja.
Do sumy wpływów nie wliczymy: wpłat własnych w naszych oddziałach i wpłatomatach oraz przelewów, które są wykonywane między kontami klienta w naszym banku.
26-05-2020 09:46
Fajna promocja, skorzystałem Staram się polować na takie akcje, zawsze coś dodatkowego może wpaść. Portal https://www.kontomaniak.pl/ fajnie tu się sprawdza, znacznie ułatwia poszukiwania aktualnych promocji. Warto sobie od czasu do czasu zaglądać.
Na wydanie decyzji kredytowej standardowo potrzebujemy 21 dni kalendarzowych od chwili, gdy przekażesz nam wszystkie dokumenty. Trudno nam się tutaj odnieść do sytuacji, którą opisujesz. Możliwe, że w
... 20-07-2025Witam
Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem.
Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien
... 18-07-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |
2 | |
1 |