07-05-2020 18:12
Nie jestem pewna jak rozumieć ten punkt regulaminu promocji "Do 120 zł dla aktywnych":
Co zrobić, aby otrzymać nagrodę w wysokości 100 zł?
Czy oznacza to, że mogę zrobić przelew ze swojego konta w innym banku? Czy wtedy bonus się nie naliczy?
Rozumiem to tak, że "tym samym klientem" jestem tylko w obrębie banku ING, ale chciałabym się upewnić.
08-05-2020 21:08
Nagrodę w wysokości 100 zł otrzymasz jeśli na konto wpłynie minimum 1 000 zł. Masz na to czas do 30 października 2020 r., w każdym z 4 dowolnych miesięcy trwania promocji. Może to być np. przelew z innego banku, świadczenie 500+, pensja.
Do sumy wpływów nie wliczymy: wpłat własnych w naszych oddziałach i wpłatomatach oraz przelewów, które są wykonywane między kontami klienta w naszym banku.
26-05-2020 09:46
Fajna promocja, skorzystałem
Staram się polować na takie akcje, zawsze coś dodatkowego może wpaść. Portal https://www.kontomaniak.pl/ fajnie tu się sprawdza, znacznie ułatwia poszukiwania aktualnych promocji. Warto sobie od czasu do czasu zaglądać.
Skandaliczna sytuacja, ale cieszę się że dobrze się skończyło. Nie obwiniam mojego pośrednika za zaistniałą sytuację, bo dziś widziałam korespondencję z ING. Wynika z niej, że to raczej jakieś technic
... 16-04-2026Proszę spróbować skontaktować się z infolinią. Bank ma możliwości zwrócenia się do firmy w celu pilnego wyjaśnienia sytuacji.
W moim przypadku skończyło się to tym, że choć początkowo infolinia nie mog
... 16-04-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |