06-04-2016 09:50
Nie mogę wykonać przelewu, bo pokazuje się komunikat jak w temacie. Pani na infolini nie jest w stanie powiedzieć mi dlaczego, ale moje konto zostało zablokowane... Konto oszczędnościowe i smart saver są odblokowane i mogę z nich korzystać. Żeby dowiedzieć się dlaczego nie mogę korzystać ze środków muszę jechać do najbliższego oddziału. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że jestem w 8 miesiącu ciąży a taka podróż to 80 km... nic mi nie wiadomo na temat jakichkolwiek zajęć komorniczych itp. zresztą na koncie mam 1750 zł, więc to chyba kwota wolna od zajęcia?? Zresztą wiedziałabym o tym, że mam długi. Jakie są możliwe przyczyny takiej sytuacji? Na chwilę obecną zostałam bez środków pieniężnych... :/
06-04-2016 13:11
No to już wszystko wiem. Tym razem trafiłam na bardziej pomocną Panią z infolinii, która zaangażowała się w wyjaśnienie mojej sytuacji. W moim przypadku chodzi o to, że zakładałam konto przez internet (1,5 roku temu) i przez względy bezpieczeństwa pracownik oddziału musi zweryfikować mój dowód osobisty. Po potwierdzeniu zgodności danych konto zostanie odblokowane i środki zostaną z powrotem udostępnione. Mam nadzieję, że komuś tam informacja pomoże ![]()
27-11-2016 14:43
Może się przydać bo dzisiaj wyskoczył mi tai sam komunikat.
Powinni o tym informować wcześniej, a nie zablokują możliwość wykonywania przelewów z dnia na dzień a ty się zastanawiaj o co chodzi.
Pierwszy poważny minus właśnie u mnie zarobili.
28-11-2016 09:52
Aby to sprawdzić prosimy o kontakt z nami.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |