08-04-2019 23:07
czy jezeli mam konto direct i zamowie do niego karte, nastepnie na tym koncie moj pelnomocnik tez zamowi sobie karte, to zeby nie placic 7 zl za karte to zarowno ja musze wydac 300 zl , jak i pelnomocnik musi wydac 300 zl, czy tez wystarczy zeby nasze wspolna suma transakcji dala 300 zl?
09-04-2019 23:01
Transakcje się nie sumują. Każdą z kart należy zapłacić łączną kwotę minimum 300 zł w cyklu rozliczeniowym. Dla klientów indywidualnych trwa on od 29 dnia miesiąca do 28 dnia miesiąca kolejnego. Zachęcam Was do aktywnego korzystania z kart
14-04-2019 19:52 | Edytowano: 14-04-2019 19:58
czy jest jakis sposob: aby pelnomocnik (zona ) miala karte fizycznie, a ja (glowny wlasciciel) wirtualnia karte i aby transakcje w sumie za 300 zl dawaly zwolnienia z oplaty?
ja moglbym uzywac karty w telefonie, wyplacalbym blikiem z bankomatow, zona jednak klasycznie fizycznie karta,
nie wiem czy wydawalibysmy oboma kartami po 300 zl, czy jest jakas mozliwosc ?
np. jakby zona miala karte fizycznie a ja ja wgralbym do googlepay na swoim telefonie to te transakcje sie sumuja wtedy (googlepay+fizyczna)?
bo jak utworze w moim ing karte wirtualna to chyba ja tez musze wydac 300 zl?
ps. jest mozliwosc zamowienia karte bezimiennje ? czy w oddziale wydawane sa karte do konta takowe?
ps2. ja (wlasciciel) lub pelnomocnik (zona) mozemy na siebie wziasc 2 karty na osobe? tzn np. ja biore 2 karty na siebie , zona nic nie bierze ( i wtedy tymi 2 kartami wystarczy wydac 300 zl , dobrze kombinuje?)
15-04-2019 20:39
Karta musi być wydana imiennie na osobę, która się nią posługuje. Dla każdej osoby obowiązują takie same warunki zwolnienia z opłaty za kartę.
Możesz skorzystać z karty przedpłaconej, płacisz za nią raz 20 zł, potem nie ma żadnych opłat stałych.
15-04-2019 21:08
15-04-2019 21:44
Jedna osoba może mieć tylko jedną fizyczną kartę, ale oczywiście w telefonie może mieć uruchomioną kartę MasterCard do płatności przy pomocy NFC.
Jeśli oddział ma na stanie niespersonalizowane karty przedpłacone, to może taką wydać. W przeciwnym wypadku jest zamawiana karta z danymi posiadacza.
15-04-2019 22:05
czy zwykle visy zblizeniowe nie ma nieimiennych ?
w cenniku jest mastaercard debit zbizeniowa, zatem moze jest moziwosc zamowienia i visy i mastercad?
15-04-2019 22:18
Karty Visa do konta zawsze są spersonalizowane. Co do karty MasterCard, to najpewniej widziałeś kartę do konta w euro.
Do konta w złotówkach wydajemy tylko kartę MasterCard w telefonie.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |