Odpowiedz

blokada karty

Będąc w Bułgarii omyłkowo zablokowałem kartę wpisując trzykrotnie niewłaściwy pin. Po zdarzeniu uświadomiłem sobie, że pomyliłem karty używając karty żony a mojego pinu. Kartę odblokowałem online na moim ING. Mimo to karta pozwala na maksymalnie jedną transakcję z pinem lub bez i ponownie się blokuje. Trwa to już kilka dni. Odblokowuję kartę a po transakcji karta znów się blokuje. Nie ma mowy obecnie o błędnym pinie. Po transakcji bez pinu też się  blokuje. Pani w banku nie bardzo potrafiła mi pomóc.  Zaproponowała jedynie wymianę karty. Czy jest na to jakaś rada i z czego to wynika?

Odpowiedz
0 Lajków
ziba
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-08-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 646 wyświetleń)

Re: blokada karty

Z Twojej wiadomości wnioskuję, że jesteś już w Polsce. Na pewno nie jest to poprawne działanie karty. Jeśli karta jest aktywna, wprowadzasz oprawny PIN, to nie powinniśmy jej zablokować. 
Proszę, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING lub aplikacji mobilnej - na samym dole ekranu. Sprawdzimy Twoją kartę w naszym systemie. Możliwe, że karta ma usterkę i jedynym rozwiązaniem będzie jej wymiana.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 597 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy