16-08-2021 12:45
Witam
Dlacego mimo że 30 lipca 2021 wykonałem dyspozycję zamkniecia karty kredytowej ze skutkiem natychmiastowym, na co dostalem papier, to nadal karta jest w moim ing, a co gorsze nadal widnieje w biku jako otwarte zobowiązanie, czy mam rozumiec za mam czekac miesiac az wskoczy kolejny okres rozliczeniowy ???? i dopiero bank wysle do biku wniosek o zamknieciu zobowiazania ?
17-08-2021 12:19
W opisanej sytuacji, rzeczywiście rachunek karty zamkniemy po tym, jak skończy się okres rozliczeniowy. Samą kartę będziemy prezentowali w bankowości internetowej jeszcze około 100 dni po jej zamknięciu.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego