Odpowiedz

Zwiększenie limitu karty kredytowej - prowdząc działalność

[ Edytowane ]

Witam,

potrzebuje zwiększyć limit karty kredytowej aby ogarnąć kaucje za wynajem samochodu za granicą oraz opłatę za wynajem. Niestety kiedyś limit ustawiłem niski aby nie przesadzać z braniem wszystkiego na kredytówkę. Przechodząc przez wniosek o zmianę limitu zaraz po wyborze źródła dochodu otrzymuje informacje, że w moim przypadku nie jest możliwe zwiększenie limitu. Nawet nie mam możliwości wpisania przychodów oraz kosztów za poprzedni rok.

Bieżący ROR, rachunek firmowy, hipoteka w ING więc generalnie wszystko o mnie wiecie.

Rozumiem, że niezależnie od dochodów jestem ryzykownym klientem i wypełniając wniosek nawet fizycznie w banku to nie ma szans na zwiększenie limitu karty kredytowej?

Odpowiedz
0 Lajków
JHSik
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
4
31-07-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 024 wyświetleń)

Re: Zwiększenie limitu karty kredytowej - prowdząc działalność

Jeśli prowadzisz działalność gospodarczą, to wniosek o zwiększenie limitu na karcie kredytowej złożysz tylko w oddziale banku. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
176
36
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 919 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy