24-06-2017 08:38 – ostatnio edytowany 25-06-2017 09:43 przez AgnieszkaBin
W jaki sposób można zwiększyć limit na KK online ? Nigdzie nie widzę takiej opcji
25-06-2017 08:45
Limit na karcie kredytowej możesz zwiększyć obecnie w poprzedniej wersji bankowości internetowej. Po zalogowaniu do Moje ING wybierz na dole strony Poprzednia wersja systemu. A potem Oferta na klik -> Potrzebuję pieniędzy -> Podwyższenie limitu karty kredytowej.
28-06-2017 12:57
A co należy zrobić jeśli nie ma takiej opcji jak zwiększenie limitu karty?
Jedyną opcją jaką mam dostępną w opcji na klik dotyczącą karty kredytowej jest złożenie wniosku a nie ma opcji dotyczącej zwiększenie limitu.
28-06-2017 13:05
Opcja podwyższenia limitu karty kredytowej (napisana pomarańczową czcionką) powinna znajdować się po prawej stronie przycisku "Złóż wniosek". Jeżeli nie widzisz jej w swojej bankowości elektronicznej to prosimy prześlij nam zrzut ekranu przez swoją bankowość elektroniczną lub zadzwoń na naszą infolinię pod numerem 32 357 00 69. Sprawdzimy to.
Dzień dobry
Po zalogowaniu się nie widzę stanu kont.
Do niedawna było to w normalnym domyślnym widoku, obecnie jest poukrywane.
Można włączyć widok tabeli.
Czy jest opcja aby ten widok był domyślny ?
28-12-2024Szukam odpowiedzi tutaj. Na czacie już próbowałam. A zresztą już sobie sama pomogłam. Bo zleciłam zablokowane środki jako przelew wynagordzeń. I niestety dopiero teraz uzyskałam informację, że można o
... 28-12-2024Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |